С концерт на виртуозния цигулар Васко Василев на 19

...
   С концерт на виртуозния цигулар Васко Василев на 19
Коментари Харесай

Васко Василев открива концертна зала в Стара Загора

   С концерт на виртуозния цигулар Васко Василев на 19 ноември ще бъде отрита обновената концертна зала в Стара Загора. Всички билети са били  продадени още преди 3 три месеца, единствено два часа след оповестяване на концерта.
 Концертната зала се намира в едеалния център на града на партерния етажв някогашния синдикален дом и от дълго време плачеше за ремонт.
 „ Пусковият период е 26 октомври, само че се надяваме, че до края на септември да приключим с всички действия “, увериха от фирмата-изпълнител пред електронния сайг шкаф.бг. Обновяването е с общински средства и коства малко над 3, 3 млн. лева
  След реновирането залата ще бъде мултифункционалността с общ потенциал 521 места. На партерното равнище амфитеатралните седалки с телескопично прибиране и ще могат да се прибират в далечния край от сцената. Така ще се освобождава хоризонталната част на залата, с цел да се употребява за изложби, конференции, презентации, балове и други увеселения. Залата предлага и удобства за трудноподвижни хора в инвалидни колички. При съществуване на такива фенове първите два реда на преносимите седалки нямало да се слагат, с цел да се освободят 11 места за мъчно преносими хора. За достъпа им до сцената пък ще се употребява преносима платформа по западното стълбище при гримьорните, посредством отворената нова врата към фоайето.
  За положителната звучност назалата изпълнителите са инсталирали обшивка от декоративни гипсови панели за звукоразпръскване, акустични панели и цокъл от фиброциментови плоскости до 2 м височина. 
  Фоайетата на втория етаж ще оферират благоприятни условия за отделяне на осведомителни кътове  и за презентации, за галерии с непрекъснати и краткотрайни изложения и други Съществуващите керамични пана във фоайетата са непокътнати и ще се реставрират. Монтирани са окачени тавани с вградени осветителни тела.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР